За нас

ХОД Сервиз

ХОД Сервиз

Сервиз, резервни части, продажба, търговия на нови, употребявани и рециклирани мотокари, електрокари, газокари и транспалетни колички. Монтаж и демонтаж на супереластични и бандажни гуми за мотокари, електрокари и танспалетни колички с размери от 4 цола до 25 цола.

Фирма ХОД  Сервиз е основана в град Стара Загора през 1993 г. Специализирана е в сервиз на мотокари, електрокари, газокари и транспалетни колички. Извършва търговия с нови и рециклирани електрокари, мотокари, газокари и транспалетни колички. Доставя широка гама резервни части за складова техника. Разполага със собствена сервизна база. Фирмата разполага с мобилен сервиз. При заявка от клиента, времето за реакция е до 24 часа. Предлагаме договор за абонаментно поддържане на мотокари.

Фирма ХОД  Сервиз отдава мотокари, електрокари и транспалетни колички под наем. Изкупува употребявани електрокари, мотокари и основни възли за тях. Купува, продава и отдава под наем нови, рециклирани и втора ръка транспалетни колички.

Резервни части

ХОД Сервиз предлага широка гама от резервни части за различна складова техника. 

ХОД Сервиз има на склад всички видове резервни части за български електрокари, мотокари,  газокари и транспалетни колички.

Резервни части за мотокари и складова техника
Ремонт на мотокари

Ремонт и рециклиране на електрокари, мотокари и транспалерни колички

Пълна гама от сервизни и ремонтни дейности за мотокари, електрокари, газокари и транспалетни колички. Абонаментен сервиз. Фирмата разполага с мобилен сервиз. При заявка на клиент, времето за реакция е до 24 часа.

Гаранция за качество

Гаранционен и извънгаранционен сервиз

При представяне на валидна гаранция, фирмата извършва сервизна дейност, според сключения договор. Дори и ако гаранцията ви е изтекла, нека това не ви спира! Предлагаме сервиз на конкурентно ниски цени!

Сервизно обслужване

Частичен ремонт на място при клиента

Благодарение на мобилната ни сервизна база, можем да извършим пълен или частичен ремонт на място, без да е нужно да транспортирате техниката до нашия сервиз.

Гуми за мотокари

Гуми за мотокари, електрокари, газокари и транспалетни колички

Предлагаме пълен сервиз с оригинални резервни части на всички видове гуми за мотокари, електрокари,  газокари и транспалетни колички. Монтаж и демонтаж на супереластични и бандажни гуми за мотокари с размери от 4 до 25 цола.

Нека да работим по следващия Ви голям проект заедно!

ХОД Сервиз работи както с най-големите компании, така и с малки и нови фирми.

Без значение дали ще оборудвате огромна логистична база или малък склад, ХОД Сервиз е вашият надежден партньор!