Зарядни устройства за акумулаторни батерии

Neos

ЗАЩИТА IP67

Със степента на защита IP67 зарядното устройство е напълно херметично и устойчиво на вода, прах, вибрации и влага. Може да устои на кратки периоди на пълно потапяне под вода.

НИСКА БАТЕРИЯ

Зарядното устройство отчита напрежението на батерията и стандартният цикъл на зареждане ще започне да следва параметрите на зареждане, дори ако напрежението, отчетено от батерията, е много ниско.

   

ИДЕАЛЕН ЗА ВСЯКА БАТЕРИЯ

Въз основа на инсталираната крива на зареждане е възможно да се зареждат всякакви батерии (AGM, GEL, WET, литиеви).

ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ

Серията NEOS предлага ефективност ≥ 94% и коефициент на мощност ≥ 0,99. Стойности, получени с тестове, които следват инструкциите на европейските стандарти.

БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ

Въз основа на размера на зарядното устройство, свързано с батерията, която ще зарежда, то предлага възможност за извършване на бързо зареждане. Идеален при работа с различни смени през деня.

   

ACTIVE PFC и SOFT START

Серията е оборудвана с Active PFC, за да следва европейските стандарти. Също така е програмирана с Soft Start, който избягва пикове на абсорбция, когато зарядното устройство е включено.

БЕЗОПАСНО И НАДЕЖДНО

Зарядното устройство е напълно безопасно и надеждно за дълга работа и цикли на зареждане, благодарение на множеството контроли за безопасност, с които е оборудвано.